BOOKING
1-866-529-8116

Trip Advisor facebook page Francais English

Wat draag ik aan boord

Jolly Breeze

Het is altijd kouder op het water, lange broek, korte broek of een rok, dat maakt niet veel uit maar een windjack of iets dergelijks is noodzakelijk, als het bovenlijf maar warm blijft. Want: Zelfs aan boord van een luxueus schip dat een prijs gewonnen heeft voor haar schoonheid is mode niet essentieel. Maar diegenen die er een beetje passend uit willen zien kunnen hun eigen (modieuze) windjack meenemen.

Zonnebrandcrème is aan te raden, 3 uur op het water zorgt voor een rode nek en oren, met een beetje pech voor nog veel meer rood.

Schoenen moeten genoemd worden. De "Jolly Breeze" heeft een teakhouten dek. Naaldhakken zijn verboden daar die voor onherstelbare schade zorgen. Alle andere schoeisel is in orde.

Jolly Breeze

Een hoed is een goed idee, maar let op, hoeden kunnen wegwaaien dus zorg voor iets wat vast zit of neem een oude hoed, Hoe kundig kapitein Troy LeBlanc is, er zijn momenten dat hij niet terug kan gaan om een weggewaaide hoed uit het water te vissen.

Paraplu's en parasols zijn verboden, zij kunnen op het kantoor in bewaring gegeven worden maar mogen niet mee aan boord.

Een verrekijker is aan te raden.

De "Jolly breeze of St. Andrews" is cameravriendelijk, neem gerust fototoestel en/of videocamera mee.

mouseovermouseover