BOOKING
1-866-529-8116

Trip Advisor facebook page Francais English

De Jolly Breeze Garantie

Jolly Breeze

De keuze een schip te nemen om de natuur in haar eigen element op te zoeken maakt u duidelijk dat dit de manier is waarop u de andere wezens naast ons bestaan op deze planeet wilt bekijken. De ervaring van een walvis die plots opduikt naast het schip is niet te vergelijken met het bekijken van dieren in een kooi in de dierentuin.

Het is de sensatie van het vrije, andere en onverwachte dat de ervaring zo onvergetelijk maakt, het is een schat die je moet koesteren als je die later mee naar huis neemt.

Wij van de "Jolly Breeze" willen dat u die schat mee kan nemen en doen alles wat in ons vermogen ligt om u dit te laten ervaren. Mocht dit om een of andere reden niet lukken bieden wij u een andere trip aan zodat u uiteindelijk toch het maritieme wild in haar eigen omgeving te zien krijgt, daar was u per slot van rekening voor gekomen.

Jolly Breeze

Deze garantie heeft niet alleen betrekking op het al dan niet te zien krijgen van bij voorbeeld walvissen. Neen, het betekend dat als u om een of andere reden niet tevreden bent over uw trip u een nieuwe aangeboden krijgt.

mouseovermouseover